Učilište Mentor


O učilištu Mentor


Učilište Mentor osnovano je 2004. godine, sa tek nekoliko programa. Danas, 17 godina kasnije pozicionirani smo u sam vrh i bitan smo faktor u sektoru obrazovanja sa gotovo 50 programa srednjoškolskog obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja.

U proteklih pet godina školovali smo više od 300 poljoprivrednih proizvođača u zvanje Opći poljoprivredni tehničar, 1000 polaznika za rukovatelje motornim pilama te preko 8000 poljoprivrednika u održivoj uporabi pesticida.


Razlog takvim rezultatima temelji se na činjenicama da je svaki član tima motiviran i radi u ugodnom i prijateljskom okruženju, a za svoj rad je adekvatno nagrađen. Pristupačnost, ljubaznost i stručnost u radu pojedinca u našem timu, prednosti su koje nas svrstavaju u ustanove kojima polaznici rado dolaze.

Danas s ponosom možemo reći da smo jedna od rijetkih ustanova u RH koja posjeduje rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za provedbu programa prekvalifikacije za stjecanje zvanja farmaceutski tehničar.

Jedina smo privatna ustanova s potpuno opremljenim profesionalnim tehnološko-analitičkim laboratorijem za izvođenje laboratorijskih vježbi predviđenih nastavnim planom i programom. Laboratorijske vježbe s polaznicima provode najveći eksperti iz područja farmacije. Našim polaznicima zajamčeno je vrhunsko obrazovanje što svakodnevno dokazujemo upisom polaznika iz svih krajeva lijepe naše.

Aktivno sudjelujemo u svim projektima sufinanciranim sredstvima EU. Do sda smo angažirani u više od 30 obrazovnih projekata, a trenutno smo aktivni u provedbi 3 projekta Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici - Faza 1.

Davne 2015. godine., postavili smo nove standarde u organizaciji seminara iz područja javne nabave. Jedinstveni model prijava na seminare Vam u redovnoj cijeni kotizacije osigurava besplatan prijevoz na seminare autobusima visoke turističke klase, smještaj u hotelima s 4* uz all inclusive uslugu te ugodne večernje domjenke za vrijeme trajanja seminara.

Javite nam se s punim povjerenjem i dopustite nam da svoje postojanje u potpunosti opravdamo.

Ravnatelj ustanove:
Armando Milković v.r.