Učilište Mentor


O učilištu Mentor


Učilište Mentor osnovano je 2004. godine, sa tek nekoliko programa. Danas, 16 godina kasnije pozicionirani smo u sam vrh i bitan smo faktor u sektoru obrazovanja sa gotovo 50 programa srednjoškolskog obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja.

U proteklih pet godina školovali smo više od 200 poljoprivrednih proizvođača u zvanje Opći poljoprivredni tehničar, 1000 polaznika za rukovatelje motornim pilama te preko 5000 poljoprivrednika u održivoj uporabi pesticida.


Razlog takvim rezultatima temelji se na činjenicama da je svaki član tima motiviran i radi u ugodnom i prijateljskom okruženju, a za svoj rad je adekvatno nagrađen. Pristupačnost, ljubaznost i stručnost u radu pojedinca u našem timu, prednosti su koje nas svrstavaju u ustanove kojima polaznici rado dolaze.

Danas s ponosom možemo reći da smo jedna od rijetkih ustanova u RH koja posjeduje rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za provedbu programa prekvalifikacije za stjecanje zvanja farmaceutski tehničar.

Jedina smo privatna ustanova s potpuno opremljenim profesionalnim tehnološko-analitičkim laboratorijem za izvođenje laboratorijskih vježbi predviđenih nastavnim planom i programom. Laboratorijske vježbe s polaznicima provode najveći eksperti iz područja farmacije. Našim polaznicima zajamčeno je vrhunsko obrazovanje što svakodnevno dokazujemo upisom polaznika iz svih krajeva lijepe naše.