Učilište Mentor


O učilištu Mentor


Učilište Mentor osnovano je 2004. godine, sa tek nekoliko programa. Danas, 20 godina kasnije, uz 5 stalno zaposlenih stručnjaka, 30 vanjskih stručnih suradnika te ekspanzijom na 5 gradova, pozicionirani smo u sam vrh u sektoru obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja.
U proteklom desetljeću, obrazovano je više od 350 poljoprivrednih proizvođača u zvanje Opći poljoprivredni tehničar, 110 farmaceutskih tehničara, 1000 polaznika za rukovatelje motornim pilama te preko 8000 poljoprivrednika u održivoj uporabi pesticida.


Razlog takvim rezultatima temelji se na činjenicama da je svaki član tima motiviran i radi u ugodnom i prijateljskom okruženju, a za svoj rad je adekvatno nagrađen. Pristupačnost, ljubaznost i stručnost u radu pojedinca u našem timu, prednosti su koje nas svrstavaju u ustanove kojima polaznici rado dolaze.

Danas s ponosom možemo reći da smo jedna od rijetkih ustanova u RH koja posjeduje rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za provedbu programa prekvalifikacije za stjecanje zvanja farmaceutski tehničar.

Jedina smo privatna ustanova s potpuno opremljenim profesionalnim tehnološko-analitičkim laboratorijem za izvođenje laboratorijskih vježbi predviđenih nastavnim planom i programom. Laboratorijske vježbe s polaznicima provode najveći eksperti iz područja farmacije. Našim polaznicima zajamčeno je vrhunsko obrazovanje što svakodnevno dokazujemo upisom polaznika iz svih krajeva lijepe naše.

U suvremeno izgrađenom i opremljenom prostoru nalaze se moderne, grijane i klimatizirane interaktivne učionice.
Kvalitetna interaktivna nastava uz vrhunsku predavačku postavu, temelj su vrhunskog usvajanja znanja i vještina, neophodnih za nastavak obrazovanja, dodatnog usavršavanja ili zapošljavanja.

Provodimo BESPLATNO obrazovanje uz vaučere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Vaučere mogu koristiti nezaposlene ali i zaposlene osobe.
Nezaposlene osobe osim BESPLATNOG obrazovanja ostvaruju pravo na putni trošak do mjesta obrazovanja kao i dnevnicu od 17,70 €ura za svaki dan proveden na obrazovanju.

Davne 2015. godine., postavili smo nove standarde u organizaciji seminara iz područja javne nabave. Jedinstveni model prijava na seminare Vam u redovnoj cijeni kotizacije osigurava besplatan prijevoz na seminare autobusima visoke turističke klase, smještaj u hotelima s 4* uz all inclusive uslugu te ugodne večernje domjenke za vrijeme trajanja seminara.

Javite nam se s punim povjerenjem i dopustite nam da svoje postojanje u potpunosti opravdamo.

Ravnatelj ustanove:
Armando Milković, dipl.ing

Voditelj obrazovanja:
Momir Radašinović, prof

Poslovna tajnica:
Darija Glavašević Arbutina, mag.educ.chem

Poslovna tajnica:
Andrea Dumančić, mag.educ.soc

Nastavnik farmacija:
Marija Andrišek, mag.pharm

Nastavnik farmacija:
Katarina Križić, dr.med

Nastavnik kemija:
Ena Macanga, mag. sestrinstva

Nastavnik kemija:
Darija Glavašević Arbutina, mag.educ.chem

Nastavnik ekonomija:
Ivana Pereković, mag.oec, prof

Nastavnik Makeup Academy:
Anita Sabo, Kozmetičar

Nastavnik Elektrotehnika:
Roland Kolarević, prof.

Nastavnik Zaštite na radu:
Darko Radić, dipl.ing, prof

Profesionalna orijentacija:
Vladimir Radašinović